Пошуковий запит: (<.>A=Пілюгіна І$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
|
1. |
Савгіра Ю. О. Взаємний вплив оксиду сірки (IV) і води під час їх поглинання зерном кукурудзи [Електронний ресурс] / Ю. О. Савгіра, І. С. Пілюгіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 349-354. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_55
|
2. |
Савгіра Ю. О. Використання програмного пакета Macromedia AuthorWare для розробки комп’ютерних засобів навчання з фізичної хімії [Електронний ресурс] / Ю. О. Савгіра, Т. О. Кузнецова, І. С. Пілюгіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 539-546. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_86
|
3. |
Аксьонова О. Ф. Створення навчальних фільмів із титриметричних методів аналізу [Електронний ресурс] / О. Ф. Аксьонова, І. С. Пілюгіна, А. В. Кожушко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 368-376. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_58
|
4. |
Савгіра Ю. О. Поверхневі явища на межі двох контактуючих рідин: соняшникова олія - вода [Електронний ресурс] / Ю. О. Савгіра, І. С. Пілюгіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 425-430. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_73
|
5. |
Пілюгіна І. С. Підходи до створення інтерактивних засобів для вивчення хімічних дисциплін [Електронний ресурс] / І. С. Пілюгіна, І. Г. Сибірякова, Т. Р. Кочарова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 578-584. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_91
|
6. |
Артамонова М. В. Оптимальні умови екстракції барвних речовин кріас-порошку з чорноплідної горобини [Електронний ресурс] / М. В. Артамонова, І. С. Пілюгіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 308-318. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_38
|
7. |
Артамонова М. В. изначення оптимальних умов екстракції барвних речовин із кріопорошку суданської троянди [Електронний ресурс] / М. В. Артамонова, І. С. Пілюгіна, Н. C. Іванова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 185-191. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(2)__30
|
8. |
Пілюгіна І. С. Розробка програмного засобу навчального призначення для організації самостійної роботи студентів з теми "жорсткість води" [Електронний ресурс] / І. С. Пілюгіна, О. Ф. Аксьонова, І. Г. Сибірякова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 224-230. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(2)__37
|
9. |
Євлаш В. В. Розробка науково обґрунтованих технологій продукції підвищеної харчової цінності з використанням структуроутворювачів різного походження [Електронний ресурс] / В. В. Євлаш, Т. О. Кузнецова, М. В. Артамонова, А. Л. Фощан, Н. О. Отрошко, І. С. Пілюгіна, З. В. Железняк, І. С. Вовчинський, О. М. Калугін // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 5(1). - С. 115-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_5(1)__16
|
10. |
Пілюгіна І. С. Використання програмного пакета Macromedia Author Ware 7.0 для розробки комп’ютерних засобів навчання з дисципліни "Харчова хімія" [Електронний ресурс] / І. С. Пілюгіна, Т. О. Кузнецова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 409-416. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_64
|
11. |
Артамонова М. В. Формування органолептичних показників маршмелоу з рослинними добавками з троянди [Електронний ресурс] / М. В. Артамонова, І. С. Пілюгіна, Т. О. Кузнецова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 323-330. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_35
|
12. |
Євлаш В. В. Дослідження властивостей желе, збагаченого аскорбіновою кислотою під час зберігання [Електронний ресурс] / В. В. Євлаш, І. С. Пілюгіна, З. В. Железняк. // Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2019. - Вип. 9, Т. 1. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvtdau_2019_9_1_58
|
13. |
Аксьонова О. Ф. Визначення вмісту аскорбінової кислоти методом гальваностатичної кулонометриї в водних розчинах гидроколоїдів [Електронний ресурс] / О. Ф. Аксьонова, І. С. Пілюгіна, М. В. Артамонова, Н. В. Шматченко // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2016. - № 19. - С. 26-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpiind_2016_19_6
|
14. |
Євлаш В. В. Використання комплексного драглеутворювача в технології торта "Шоколадно-зефірний" [Електронний ресурс] / В. В. Євлаш, А. Л. Фощан, І. С. Пілюгіна, Н. В. Мурликіна, О. Ф. Аксьонова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2021. - Вип. 21, т. 1. - С. 200-208. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2021_21_1_25
|
15. |
Євлаш В. В. Вплив флавоноїду кверцетину на мікроорганізми свіжовиловленої риби та вміст аміно-аміачного азоту при гіпотермічному зберіганні [Електронний ресурс] / В. В. Євлаш, Л. В. Газзаві-Рогозіна, І. С. Пілюгіна, О. В. Фалько, В. В. Чижевський // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2023. - Т. 29, № 5. - С. 99-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2023_29_5_10
|